lauantai 1. joulukuuta 2012

Muotitietoinenko ?


Televisiossa pyörii parhaillaan ohjelmasarja: Muotitietoinen. Ohjelmalta ei ainakaan ennakkomainontaa puuttunut. Odotukset olivat korkealla. Sitä suurempi oli pettymys. Ei mitään uutta, ei mitään jännää.
Kolme jaksoa on katsottu.En innostunut. En osaa sanoa kiinnostiko ohjelma jo tyylinsä löytäneitä tai antoiko eväitä tyyliään etsiville.

Ihan kyvykäs muoti-bloggaaja oli stailatessaan  unohtanut ilmeisesti klassisen perusohjeen: less is more. Nuori mummelityyppi hiippaili kukkakauppaan ja kaiveli siinä ohessa Celine laukkuaan.
Tyylitaituriksi mainittu ( miksi ihmeessä) tyyppi esitteli meille taviksille luikkarin sprouse legginsejä/kalsareita, muotikirja-kasaa  ja ikäänkuin pisteenä i päälle saimme ihastella  luikkarin nimellä varustettua lompakkoa. Ei ihan joka tyypin saatavilla. Meinasi ihan unohtua: nenärengas.

TV mainosta lainatakseni: Mistä näitä tyylityyppejä oikein tulee?

Miksi näihin ohjelmiin ei oleta/haluta/saada persoonallisuuksia, joita meillä piisaa. Itse olisin ainakin kiinnostunut  esimerkiksi "5 inch and up" ja "paras aika vuodesta" blogistien stailauksista ja vaatekaapeista.

Monen muunkin, oikeasti mieleenkiintoisen, julkkiksen  vaatekaappi/tyyli kiinnostaisi.Onhan  kokkeja, politiikkoja, näytteijöitä, sisustajia, urheilijoita  ym ym. joilla on tyyliä ja näkemystä.
Minun mielestä ohjelman parasta antia tähän asti oli tutustuminen Sasu Kauppiin ja hänen tuotantoonsa.

Olenkohan turhan kriittinen? No,  tätä mieltä nyt olen.  Katsotaan lisää, ohjelmaahan on vielä monta jaksoa jäljellä.

Allaolevassa tekstissä kerrotaan, mitä ikkea ohjelma sisältää.

Muotitietoinen

Ava.fi
 
Muotitietoinen on ohjelma tyylinsä löytäneille tai sitä hakeville, muodin orjille tai pukeutumisen noviiseille.Ohjelmasarjassa paneudutaan muodin uusimpiin suuntauksiin, etsitään tyyli-inspiraatioita ja kyläillään suomalaisten, uuden sukupolven muodinluojien luona selvittämässä heidän luovuutensa lähteitä. Lisäksi suositut muotibloggaajat toteuttavat ohjelmassa katsojien tyylin päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin.


Ei kommentteja: